Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Jiangxi Kapa Gas Technology Co.,Ltd +86-15986632735 kapa@kapaac.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Η 135η Παγκόσμια Εκδήλωση της Έκθεσης Κάντον έρχεται σύντομα!

Η 135η Παγκόσμια Εκδήλωση της Έκθεσης Κάντον έρχεται σύντομα!

March 29, 2024

Η Kapa Air Compressors είναι στην ευχάριστη θέσηΑνακοινώστετην επικείμενη συμμετοχή της στην 135η έκθεση του Καντόν, μια παγκόσμια εκδήλωση προώθησης που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 19 Απριλίου 2024.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας και θα συνεργαστούμε με ένα ευρύ φάσμα διεθνών εταίρων, επαγγελματίες της βιομηχανίας και πιθανούς πελάτες κατά τη διάρκεια αυτής της διάσημης εκδήλωσης.Η έκθεση της Κάντον μας παρέχει μια εξαιρετική πλατφόρμα για να δείξουμε την ποιότητα και την απόδοση των συμπιεστών αέρα μας σε ένα παγκόσμιο κοινό.

Η ομάδα μας είναι πλήρως προετοιμασμένη να παρουσιάσει την καινοτόμο γκάμα των συμπιεστών αέρα μας, συμπεριλαμβανομένων των προηγμένων αλκοολούχων συμπιεστών αέρα με βίδες, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα της βιομηχανίας.Είμαστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα μας θα προσελκύσουν την προσοχή και θα δημιουργήσουν σημαντικό ενδιαφέρον από τους επισκέπτες.

Ανυπομονούμε να καθιερώσουμε νέες επιχειρηματικές σχέσεις, να συζητήσουμε πιθανές συνεργασίες και να επεκτείνουμε το παγκόσμιο δίκτυό μας κατά τη διάρκεια της 135ης Έκθεσης του Καντον.Καλούμε όλους τους συμμετέχοντες να επισκεφθούν το περίπτερο μας και να μάθουν περισσότερα για τις προηγμένες λύσεις που προσφέρει η Kapaa Air Compressors στον τομέα της τεχνολογίας συμπιεσμένου αέρα.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας και ανυπομονούμε για μια επιτυχημένη και καρποφόρα συμμετοχή στην 135η Έκθεση Κάντον.

Ειλικρινά,

[Το όνομά σας]
Συμπυκνωτές αέρα Kapa