Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Jiangxi Kapa Gas Technology Co.,Ltd 86-769-8292-8157 kapa@kapaac.com
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Jiangxi Kapa Gas Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Jiangxi Kapa Gas Technology Co.,Ltd
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής,Εισαγωγέα,Εξαγωγέας,Πωλητής

 • Κύρια Αγορά

  Βόρεια Αμερική,Νότια Αμερική,Δυτική Ευρώπη,Ανατολική Ευρώπη,Ανατολική Ασία,Νοτιοανατολική Ασία,Μέση Ανατολή,Αφρική,Ωκεανία,Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  Kapa, Kafeng Kalai, cOem

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  100~499

 • Ετήσιες πωλήσεις

  20million-50million

 • Ιδρύθηκε Έτος

  2001

 • Εξαγωγή pc

  20% - 30%

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86-769-8292-8157

Εισαγωγή

Σαν κύριο κατασκευαστή των αεροσυμπιεστών βιδών, η κάπα έχει αναπτυχθεί σε μια ώριμη Ε&Α,

πλήρες σύστημα κατασκευής και δικτύων πωλήσεων με το άμεσο εργοστάσιο στην επαρχία + λειτουργία Pingxiang Jiangxi

HQ πωλήσεων σε Dongguan Gunagdong Κίνα.

 

ΚΙΝΑ Jiangxi Kapa Gas Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0


Το ισχυρό πλήρες σύστημα κατασκευής που έχουμε ενσωματωμένο Jiangxi είναι σε θέση να παραδώσει τα αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας προϊόντα από

έναρξη που τελειώνει, σας πήραμε καλυμμένους από την εγκατάσταση στην ανίχνευση μηχανικών βλαβών και στη συντήρηση. Με την κατασκευή

μια μεγάλη έκταση των αεροσυμπιεστών βιδών με τις περισσότερες οικονομικές δαπάνες, βοηθάμε τους πελάτες για να αναπτυχθούμε γρήγορα με τη ισχυρή υποστήριξη μας ανεφοδιασμού και υπηρεσίας.

 

ΚΙΝΑ Jiangxi Kapa Gas Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

 

 

                                         

 

 

 

                                         

 

Υπηρεσία

1. Προκειμένου να καθιερωθεί ο μηχανισμός επίβλεψης της ποιότητας των προϊόντων και της υπηρεσίας, και να εξασφαλιστεί ότι οι πελάτες μπορούν να παρέχουν τα άριστες προϊόντα και τις υπηρεσίες, η επιχείρησή μας έχει αναλάβει τις ακόλουθες δεσμεύσεις για τους πελάτες η ποιότητα είναι αιώνια αναζήτηση Kapa

Η παροχή ικανοποιώντας τα προϊόντα στους πελάτες είναι πρώτη αποστολή Kapa η βελτίωση της υπηρεσίας ικανοποίησης πελατών είναι τελικός σκοπός Kapa. Ένας δείκτης ικανοποίησης πελατών περισσότερο από 99 είναι ο ποιοτικός στόχος.

2. Ολόκληρη η περίοδος εξουσιοδότησης μηχανών είναι δύο έτη. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο συμπιεστής λειτουργεί ακίνδυνα σύμφωνα με τις σχετικές απαιτήσεις και τις προδιαγραφές. Όταν η μηχανή αρχίζει, λειτουργεί, και διατηρεί σύμφωνα με το εγχειρίδιο λειτουργίας και χρησιμοποιεί τα αρχικά μέρη, τα μη-τρωτά μέρη στη μονάδα θα βλαφθούν ή θα ακυρωθούν σε κανονική χρήση. Θα επισκευάσουμε, θα αντικαταστήσουμε ή ακόμα και θα επιστρέψουμε τα αγαθά δωρεάν εάν ο χρήστης αποτύχει να τα διατηρήσει. Αν απαιτείται για τη συντήρηση, η υπόσχεση υπηρεσιών μεταπωλήσεων είναι άκυρη. Κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης, θα αντικαταστήσουμε τα μέρη και τα συστατικά του εξοπλισμού δωρεάν όταν βλάπτονται λόγω των προβλημάτων ποιότητας των προϊόντων (όπως τρία φίλτρα και λιπαντικά). Εάν η επανάληψη και η ζημία εξοπλισμού που προκαλείται ευθύνη από το λάθος των πληροφοριών, των ανταλλακτικών, ή των επιτόπιων οδηγιών που παρέχονται από Kapa τη εταιρεία φυσικού αερίου δεν προκαλούνται από το λάθος, ο χρήστης θα φέρει την αντίστοιχη οικονομική.

3. Η υπηρεσία hotline+86-400-0787-588 μεταπωλήσεων μπορεί να φθάσει επί τόπου μέσα σε 24 ώρες μετά από να λάβει την ανακοίνωση του χρήστη στην τοπική αγορά: η προθεσμία για την αντικατάσταση των ελαττωματικών μερών είναι 48 ώρες για τα τρωτά μέρη. Για την υπερπόντια αγορά παρακαλώ ελάτε σε επαφή με τον έμπορό μας παγκοσμίως.

 

 

Υπηρεσία μεταπωλήσεων:

1. μετά από την κανονική λειτουργία του προϊόντος, η επιχείρηση είναι αρμόδια για τη συντήρηση και την επισκευή των προϊόντων. Η επιχείρησή μας έχει τις αντιπροσωπείες υπηρεσιών γραφείων και μεταπωλήσεων σε μεγάλες πόλεις σε όλη τη χώρα. Οι τεχνικοί είναι όλοι υπηρεσιών επαγγελματικοί τεχνικοί που διορίζονται από την έδρα.

2. ελεύθερη συντήρηση, συντήρηση, και καμία αμοιβή για τη ζωή.

3. ελεύθερη επιτόπια εγκατάσταση καθοδήγησης.

4. ελεύθερη διόρθωση.

5. Ελεύθερη επιτόπια κατάρτιση των μετα χειριστών και του προσωπικού συντήρησης, έτσι ώστε μπορούν να κυριαρχήσουν την ασφαλή λειτουργία, τη συντήρηση, τη συντήρηση και την καθημερινή διαχείριση της γνώσης και των δεξιοτήτων εξοπλισμού.

6. παρέχετε τις τεχνικές υπηρεσίες ανά πάσα στιγμή.

7. για να εξασφαλίσει ότι όλα τα είδη ανταλλακτικών που απαιτούνται για τη μακροπρόθεσμη παροχή εξοπλισμού.

 

Co. τεχνολογίας αερίου καπών Jiangxi, ΕΠΕ.

Άμεση επικοινωνία υπηρεσιών: 400-0787-588

Προσθέστε: Πάρκο βιομηχανίας ζώνης Β Lianhua, επαρχία P.R.C Jiangxi πόλεων Pingxiang

 

                                                                     

ΟΜΑΔΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΕΩΝ

 

                                   ΚΙΝΑ Jiangxi Kapa Gas Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η ομάδα μας

Το Kapa είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ενσωματώνει την Ε&Α, την παραγωγή, και τις πωλήσεις του εξοπλισμού αέρα. Έχει ένα προηγμένο CNC κέντρο, την άλεση, το μύλο, και άλλο εξοπλισμό επεξεργασίας και ένα CNC επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο, με περισσότερους από 300 υπαλλήλους και μια ετήσια αξία παραγωγής 300 εκατομμύρια yuan. Τα προϊόντα της επιχείρησης περιλαμβάνουν τους συμπιεστές, τις κενές αντλίες, τις αντλίες θερμότητας, τους αποσυμπιεστές, τους ανεμιστήρες, τους υπερπληρωτές, την επανεπεξεργασία αερίου, το νέο ενεργειακό εξοπλισμό, τους ρευστούς σωλήνες μετάδοσης, τα δοχεία πίεσης κ.λπ.

 

Η επιχείρηση έχει περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας βιομηχανίας της υψηλού επιπέδου, αποδοτικής παραγωγής και η ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων μπορεί να παρέχει τις ώρες 7*24 των ολικών τεχνικών υπηρεσιών για τους πελάτες, και να παρέχει τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες παραγωγής για τα προϊόντα εξοικονόμησης ενέργειας υψηλών σημείων.

 

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΊ ΕΡΓΆΤΕΣ

 

                      ΚΙΝΑ Jiangxi Kapa Gas Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 

                                  

 

                                               

ΟΜΆΔΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ Ε&Α ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΊ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ

 

                   ΚΙΝΑ Jiangxi Kapa Gas Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1