Να στείλετε μήνυμα
Jiangxi Kapa Gas Technology Co.,Ltd 86-769-8292-8157 kapa@kapaac.com
High-performance Laser Cutting Integrated Air Compressor Air Flow 1.2m3/min and Low Noise

Υψηλής απόδοσης Laser Cutting Integrated Air Compressor Αεροδιαρροή 1,2m3/min και χαμηλός θόρυβος

 • Power
  2.2KW
 • Product Name
  Laser Cutting Integrated Air Compressor
 • Cutting Thickness
  ≤6mm
 • Air Pressure
  0.6-0.8Mpa
 • Cooling Method
  Air Cooling
 • Laser Power
  500W
 • Voltage
  220V
 • Cutting Accuracy
  ±0.1mm

Υψηλής απόδοσης Laser Cutting Integrated Air Compressor Αεροδιαρροή 1,2m3/min και χαμηλός θόρυβος

Περιγραφή του προϊόντος:

Το Laser Cutting Integrated Air Compressor είναι ένα επαναστατικό ολοκληρωμένο σύστημα κοπής λέιζερ με βάρος 1000Kg και ισχύ 2,2KW.Λειτουργεί με τάση 220V και προσφέρει ανώτερη ακρίβεια κοπής λέιζερ ± 0Ο συμπιεστής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών κοπής λέιζερ και το ολοκληρωμένο σύστημα κοπής λέιζερ και ο ολοκληρωμένος συμπιεστής λέιζερ εξασφαλίζουν αποτελεσματική και ακριβή κοπή.Το Laser Cutting Integrated Air Compressor είναι ένα αξιόπιστο, ισχυρό και εύκολο στη χρήση σύστημα που είναι τέλειο για κάθε εργασία κοπής λέιζερ.


Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία του προϊόντος:Συμπληρωματικός συμπιεστής αέρα για το laser cutting
 • Μέθοδος ψύξης:Ψύξη αέρα
 • Σύστημα ελέγχου:Σιπκούτ
 • Βάρος:1000 κιλά
 • Δάχος κοπής:≤ 6 mm
 • Μέγεθος:3000 mm × 2000 mm × 1800 mm
 • Κλειδιά:Συνολικό σύστημα κοπής λέιζερ, Συνολικό σύστημα κοπής λέιζερ, Συνολικό σύστημα κοπής λέιζερ, Ψύξη αέρα, Cypcut, 1000Kg, ≤6mm, 3000mm × 2000mm × 1800mm

Τεχνικές παραμέτρους:

Χαρακτηριστικό προϊόντος Περιγραφή
Ενσωμάτωση της κοπής με λέιζερ Δάχος κοπής: ≤ 6 mm
Ακριβότητα κοπής: ± 0,1 mm
Ταχύτητα κοπής: 0-15m/min
Εργασιακή περιοχή: 1300 mm×2500 mm
Σύστημα ελέγχου: Cypcut
Εναρμόνιση λέιζερ-συμπιεστή Θόρυβος: ≤ 65dB
Πληροφορίες σχετικά με τα συστήματα ελέγχου
Δύναμη: 2,2KW
Μέθοδος ψύξης: ψύξη με αέρα
Ενοποιημένος συμπιεστής λέιζερ Μέγεθος: 3000 mm × 2000 mm × 1800 mm

Εφαρμογές:

Ένα ολοκληρωμένο συμπιεστή αέρα με λέιζερ κοπής είναι ένα ισχυρό και αποτελεσματικό ολοκληρωμένο σύστημα κοπής λέιζερ,που είναι ικανό να κόβει υλικά πάχους έως 6 mm με ισχύ λέιζερ 500W και ταχύτητα κοπής 0-15m/minΜε ισχύ 2,2 kW και επίπεδο θορύβου 65dB ή λιγότερο, η ενσωμάτωση του συμπιεστή αέρα επιτρέπει τη χρήση του συστήματος σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.Αυτό το ολοκληρωμένο σύστημα κοπής λέιζερ είναι κατάλληλο για την κοπή και την χαραγή υλικών όπως το ξύλοΕίναι επίσης κατάλληλο για την κοπή και την χαραγή περίπλοκων μορφών με ακρίβεια και ακρίβεια.Η ενσωμάτωση του συμπιεστή αέρα εξασφαλίζει ότι η διαδικασία κοπής λειτουργεί ομαλάΜε αυτόν τον ενσωματωμένο συμπιεστή αέρα, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από ένα ισχυρό, αποτελεσματικό και αξιόπιστο σύστημα κοπής.


Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένη εξυπηρέτηση της κοπής με λέιζερ ενσωματωμένο αεροσυμπιεστή

Ο ενσωματωμένος αέρας μας είναι σχεδιασμένος με την τελευταία τεχνολογία ενσωμάτωσης λέιζερ-συμπυκνωτή.αυτό το ολοκληρωμένο συμπιεστή αέρα για την κοπή με λέιζερ εξασφαλίζει ακρίβεια κοπής ±0.1mm και ροή αέρα 1,2m3/min με το ισχυρό σύστημα ελέγχου Cypcut.


Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Ο ενσωματωμένος συμπυκνωτής αέρα Laser Cutting έρχεται με τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση.Προσφέρουμε επίσης ένα ολοκληρωμένο σχέδιο εξυπηρέτησης, η οποία περιλαμβάνει τακτική συντήρηση και προσαρμογή του συμπιεστή αέρα, καθώς και επισκευές και αντικατάσταση φθαρμένων ή ελαττωματικών εξαρτημάτων.Κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι για την επιχείρησή σας να διαθέτει αξιόπιστο εξοπλισμό, και η τεχνική μας υποστήριξη και ομάδα εξυπηρέτησης είναι αφιερωμένη στην παροχή της καλύτερης δυνατής υπηρεσίας.


Συσκευή και αποστολή:

Συσκευασία και αποστολή του ολοκληρωμένου συμπιεστή αέρα με το laser

Το προϊόν αυτό συσκευάζεται σε ένα ξύλινο κουτί για αποστολή.Ο ενσωματωμένος συμπυκνωτής αέρα κοπής λέιζερ είναι μαξιλαρισμένος με αφρό για να τον προστατεύσει από τα σοκ και τις συγκρούσειςΣτο εξωτερικό του κουτιού, εκτυπώνονται οι προδιαγραφές του προϊόντος, ο αριθμός μοντέλου και άλλες σχετικές πληροφορίες.

Το εμπορευματοκιβώτιο είναι ένα κυματοειδές κουτί το οποίο είναι ισχυρό και ανθεκτικό στην υγρασία.Επίσης, περιστρέφεται με ένα προστατευτικό υλικό για να προστατεύει το κουτί από τη σκόνη και τη βρωμιάΤο δοχείο είναι σφραγισμένο με πλαστικό κάλυμμα για να αποφεύγεται οποιαδήποτε παραβίαση.

Ο αερομεταφορέας επιλέγεται με βάση τον προορισμό, το μέγεθος του πακέτου και την ταχύτητα παράδοσης.Το δέμα παρακολουθείται και παρακολουθείται καθ' όλη τη διάρκεια της διαμετακόμισης για να εξασφαλίζεται η ασφαλή και έγκαιρη παράδοση.


Γενικά ερωτήματα:

 1. Ε: Ποιος είναι ο σκοπός του ολοκληρωμένου συμπιεστή αέρα με laser cutting;
  Α: Ο ολοκληρωμένος συμπυκνωτής αέρα laser cutting είναι ένα προϊόν που συνδυάζει τεχνολογίες κοπής λέιζερ και συμπυκνωτή αέρα και χρησιμοποιείται για βιομηχανικές διαδικασίες παραγωγής.
 2. Ε: Ποια εξαρτήματα περιλαμβάνονται στον ενσωματωμένο συμπιεστή αέρα για το laser cutting;
  Α: Ο ολοκληρωμένος συμπυκνωτής αέρα για το laser cutting περιλαμβάνει συνήθως ένα κεφάλι κοπής λέιζερ, έναν κινητήρα συμπυκνωτή, ένα κρεβάτι κοπής, μια δεξαμενή συμπυκνωτή, έναν πίνακα ελέγχου και συναφή αξεσουάρ.
 3. Ε: Ποια υλικά μπορεί να επεξεργαστεί το ολοκληρωμένο συμπιεστή αέρα κοπής λέιζερ;
  Α: Ο συνδυασμένος συμπυκνωτής αέρα Laser Cutting μπορεί να επεξεργαστεί μια μεγάλη ποικιλία υλικών, συμπεριλαμβανομένου του ξύλου, του πλαστικού, του μετάλλου και άλλων υλικών.
 4. Ε: Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης του ολοκληρωμένου συμπιεστή αέρα laser cutting;
  Α: Ο ολοκληρωμένος συμπυκνωτής αέρα Laser Cutting προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα σε σχέση με τις παραδοσιακές διαδικασίες κατασκευής, συμπεριλαμβανομένου ενός υψηλότερου βαθμού ακρίβειας, ταχύτερες ταχύτητες παραγωγής,και πιο ακριβείς κοψίματα.
 5. Ε: Ποια μέτρα ασφαλείας πρέπει να λαμβάνονται κατά τη χρήση του ενσωματωμένου συμπιεστή αέρα με laser cutting;
  Α: Για να εξασφαλιστεί η ασφαλή λειτουργία, ο χειριστής πρέπει πάντα να φορά προστατευτικά γυαλιά και ρούχα και πρέπει να είναι εξοικειωμένος με τις οδηγίες ασφαλείας του μηχανήματος.